100 m2 bijenparadijs winnen voor uw gemeente? Bezoek Lubbe Lisse tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte

Op woensdag 2 en donderdag 3 oktober 2019 staat de Jaarbeurs Utrecht weer volledig in het teken van openbare ruimte. Tijdens deze zestiende editie is ook Lubbe Lisse weer aanwezig. Dit jaar vindt u ons in stand 4.1.13 en presenteren wij u o.a. het resultaat van onze recente samenwerking met Honey Highway; een Honey Highway bloembollen- en natuurzadenmengsel voor een blijvend bijenparadijs!

Bloemrijke bermen voor een blijvend paradijs voor bijen

‘Honey Highway’ is een blijvend paradijs voor bijen in bermen van Rijkswegen, Provinciale wegen, spoortrajecten en op dijken. De doelstelling van dit initiatief is om de 360 soorten wilde bijen en de originele Nederlandse honingbij te behouden en terug te brengen.

In samenwerking met Honey Highway stelt Lubbe Lisse een Honey Highway bloembollen- en natuurzadenmengsel samen, op basis van de regio en de grondsoort (zand-, leem- of kleigrond). Hiermee worden de - in de regio veelvoorkomende - wilde bijensoorten, de Nederlandse honingbij en andere insecten bediend van stuifmeel en nectar van meerjarige wilde bloemen.

Insecten, inclusief de bij, hebben het heel zwaar. De oorzaak is het land- en tuinbouw gif en het feit dat er te weinig bloemen zijn. Bij de samenstelling van het mengsel is er een selectie gemaakt van bollen en natuurzaden op basis van de soorten die zich qua bloei opvolgen. Het resultaat? Bijna heel het jaar door een ware bloemenzee die de bij (en alle andere insecten) voorziet van voedsel, zodat overwinteren mogelijk wordt.

Graag vertellen wij meer over deze samenwerking en de Honey Highway mix bij onze stand op de Vakbeurs Openbare Ruimte!

Winactie – raad het aantal bollen en win!

Tevens hebben wij een leuke winactie tijdens de beurs: raad het aantal bollen in de mand gevuld met Honey Highway mix en WIN de eerste 100 m2 aan mengsel gratis!

Zien we u ook op 2 of 3 oktober op de Vakbeurs Openbare Ruimte?

Met behulp van de interactieve plattegrond kunt u ons gemakkelijk vinden bij stand 4.1.13:

  1. Ga via deze link naar de interactieve plattegrond.
  2. Bij de pijl is de stand van Lubbe Lisse aangegeven.
  3. Zie u dit niet? Of is het niet duidelijk? Vul dan in de zoekbalk ‘Lubbe Lisse’ in.

We verwelkomen u graag bij onze stand!

De Vakbeurs Openbare Ruimte is op beide dagen te bezoeken van 9:30 tot 17:00 uur. Heeft u nog geen e-ticket voor de beurs? Registreer uw gratis bezoek vandaag nog.


Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte

U kunt onze brochure natuurlijk bij ons aanvragen.
Graag komen wij ook bij u langs voor een persoonlijke toelichting op onze producten en werkwijze.

Typ bovenstaande code over.