Maak je eigen Corso-Hart!

Helaas ging ook dit jaar de Bloemencorso niet door wegens de coronamaatregelen waar wij nog steeds mee te maken hebben. Om toch het corso gevoel een beetje mee te geven, heeft Stichting Bloemencorso Bollenstreek een mooie actie bedacht: Maak je eigen Corso-hart.

Wij hebben daar onze eigen draai aan gegeven. Verschillende basisscholen in de omgeving van Lisse tot Sassenheim en dagcentra in de Bollenstreek zijn enthousiast aan de slag gegaan met het maken van de harten. De bedoeling was dat iedere klas een instantie, onderneming, instelling uitkoos om het gemaakte hart aan te schenken en hen zo een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijd.

 

Doe-Het-Zelf Corso harten

In deze tijd mogen we best wat liever voor elkaar zijn en wat vaker naar elkaar omkijken. Met deze actie wilden wij kinderen op scholen bewust maken van dit feit. Wij hebben 100 Corso-harten afgenomen bij Stichting Bloemencorso Bollenstreek en deze verdeeld over een aantal scholen in de omgeving van Lisse tot aan Sassenheim. Alle klassen kregen een nog leeg Corso-hart met een tas vol verse hyacinten, steekmateriaal en een instructievideo over hoe zij hun hart zo mooi mogelijk in elkaar konden steken. De uiteindelijke kunststukken konden opgehangen worden in de buurt om de omgeving een beetje op te fleuren, of afgegeven worden bij verschillende instanties. Hierbij valt te denken aan onder andere: bejaardencentra, doktersposten, hospice, ziekenhuizen, huisartsenpraktijken, horecagelegenheden, gehandicapten-opvang, winkeliers, etc.

 

Lubbe Lisse als uitgiftepunt

Woensdag 14 april hadden wij ons bedrijfsterrein beschikbaar gesteld als uitgiftepunt voor de overige Corso-harten. Het was een drukte van belang. Zelfs het landelijke en lokale nieuws waren aanwezig. Heel erg leuk om te zien dat de actie zo goed opgepakt werd. Wat een creativiteit! Wij hopen dan ook dat alle Corso-Harten op een mooie plek terecht gekomen zijn. Laten we met zijn allen de wereld om ons heen een stukje opfleuren.


Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte

U kunt onze brochure natuurlijk bij ons aanvragen.
Graag komen wij ook bij u langs voor een persoonlijke toelichting op onze producten en werkwijze.

Typ bovenstaande code over.