Resultaat burgerparticipatie Katwijk

Eind vorig jaar, 4 december 2019, heeft burgerinitiatief ‘Groenpark Overrijn’ zich ingezet om de Overrijn een flinke opknapbeurt te geven. Het resultaat mag er zeker zijn! Er zijn ruim 50.000 bollen geplant en deze staan nu volledig in bloei. Een mooi, kleurrijk gezicht dat wij graag willen delen.   

Samenwerken aan een mooier Katwijk

Samen met de inwoners van Katwijk hebben wij de handen uit de mouwen gestoken om Katwijk nog een stukje mooier, maar vooral ook groener te maken. In samenwerking met Hoveniers- en Boomverzorgingsbedrijf Leo van der Valk hebben wij dit project ondersteund. Burgerinitiatief ‘Groenpark Overrijn’ is op eigen initiatief opgericht door de inwoners van Katwijk die samen de krachten wilden bundelen om Katwijk een stukje groener te maken.

Een explosie aan geuren en kleuren

Nu we een aantal maanden verder zijn, is het resultaat van alle inspanningen eindelijk zichtbaar. Alle 50.000 geplante bollen staan nu volledig in bloei. Niet alleen mooi om naar te kijken, maar het ruikt ook nog eens heerlijk. Echt een aanwinst voor Katwijk. Stapje voor stapje gaan we zo samen naar een groener Nederland.


Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte

U kunt onze brochure natuurlijk bij ons aanvragen.
Graag komen wij ook bij u langs voor een persoonlijke toelichting op onze producten en werkwijze.

Typ bovenstaande code over.