Samenwerken aan een nog mooier Katwijk

De Overrijn in Katwijk Binnen heeft dankzij een burgerinitiatief een complete groene metamorfose gekregen. Lubbe Lisse houdt van groen en van burgers die initiatief nemen om de wereld stukje bij beetje mooier te maken. Daarom sluiten wij ons graag aan bij dit project.

Katwijkers werken samen aan een nog mooier Katwijk

De bewoners van Katwijk slaan de handen ineen en werken samen aan het initiatief om van Katwijk een nog mooier dorp te maken dan dat het al is. Door de verstedelijking en de bouw van al maar meer en meer woningen verdwijnt het groen van de straat. Zonde natuurlijk. Nu hebben de inwoners van Katwijk op eigen initiatief de krachten gebundeld om samen te werken aan een groener Katwijk.

Het burgerinitiatief ‘Groenpark Overrijn’

Een van de projecten die wij extra willen uitlichten is het burgerinitiatief ‘Groenpark Overrijn’. Afgelopen woensdagmiddag 4 december hebben omwonenden, de gemeente Katwijk en een aantal sponsoren de handen uit de mouwen gestoken. Er zijn ruim 50.000 bloembollen langs de Overrijn gepland. Dit zal er uiteindelijk voor zorgen dat er, wanneer de bloemetjes gaan bloeien, een explosie aan kleuren én geuren zal ontstaan.

Lubbe Lisse voor meer groen

Ook Lubbe Lisse wil graag haar steentje bijdragen aan een nog groener Katwijk. In samenwerking met Hoveniers- en Boomverzorgingsbedrijf Leo van der Valk hebben wij dit project ondersteund. Leo van der Valk heeft op zaterdag 30 november 2019 ook al bomen gepland in samenwerking met omwonenden en de wethouder.

Bron: https://www.katwijkactueel.nl


Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte

U kunt onze brochure natuurlijk bij ons aanvragen.
Graag komen wij ook bij u langs voor een persoonlijke toelichting op onze producten en werkwijze.

Typ bovenstaande code over.