Stimuleer biodiversiteit in de gemeente met ons exclusieve beurspakket

Tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte hebben wij veel vragen gekregen naar ons beurspresentje. Dit bestaat uit een bloembollenpakketje met een zakje bloemzaad. Dit beurspakket kunnen gemeenten bijvoorbeeld uitdelen aan burgers of scholen om het belang van biodiversiteit onder de aandacht te brengen. Daarnaast is het voor (school)kinderen ook een leuke kennismaking met bollen en bloemzaad.

Groenvoorzieningen en biodiversiteit in gemeenten

Openbaar groen is onmisbaar in gemeenten. Door verzorgde beplanting versterkt u de identiteit van de gemeente en zorgt u voor een fijne én duurzame woon- en werkomgeving. Daarnaast gaat de biodiversiteit de laatste jaren steeds sneller achteruit. Als gemeente kunt u hier een verschil in maken door bloembollen te planten in uw gemeente die favoriet zijn voor de bij en vlinder. Wij zijn gespecialiseerd in de inrichting, beplanting en onderhoud van openbaar groen zoals parken, plantsoenen, groenstroken, wegbermen en rotondes. Voor de inrichting van deze groenvoorzieningen kunnen wij u voorzien van een passend advies om ook de biodiversiteit in uw gemeente te ondersteunen.

Interesse in het beurspakket?

Naar aanleiding van de Vakbeurs Openbare Ruimte hebben wij veel vragen gehad over het beurspakket. Wij hebben voldoende voorraad van het beurspakket, dus mocht u interesse hebben, kunt u contact opnemen met onze vertegenwoordigers! Of heeft u vragen over groenvoorziening of het aanleggen van groen in openbare ruimtes? Onze groenspecialisten helpen u graag.


Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte

U kunt onze brochure natuurlijk bij ons aanvragen.
Graag komen wij ook bij u langs voor een persoonlijke toelichting op onze producten en werkwijze.

Typ bovenstaande code over.