Winnaar prijsvraag Vakbeurs Openbare Ruimte is bekend!

Op 2 en 3 oktober waren wij aanwezig in de Jaarbeurs Utrecht voor de Vakbeurs Openbare Ruimte. Het was een succesvolle beurs waarbij wij ook met trots het resultaat van onze recente samenwerking met Honey Highway gepresenteerd. Daarnaast hadden wij ook speciaal voor de beurs een prijsvraag bedacht en de winnaar hiervan delen wij graag met u!

Prijsvraag aantal bloembollen raden

Bij de Lubbe Lisse stand hadden wij ook een prijsvraag bedacht. Er stond een grote bak gevuld met Honey Highway Mix en bezoekers van de Vakbeurs Openbare Ruimte hadden de kans om te raden hoeveel bollen er in de bak zaten. Gedurende de hele dag bleven bezoekers maar langskomen om het aantal bloembollen te tellen en werden er fanatiek veel antwoorden ingeleverd. Degene die het aantal bloemen goed raad, wint de eerste 100 m² aan mengsel GRATIS! Een prachtige actie om aan mee te doen.

De uiteindelijke winnaar

En de winnaar is... Suzanne Lansbergen van de gemeente Leiderdorp! Gefeliciteerd! Het aantal bloembollen in de bak was 1617. Met 1545 stuks zat Suzanne er het dichtstbij in de buurt.

Honey Highway Mix

Helpt u ook mee met het behouden en terugbrengen van Inheemse wilde bijen en de Nederlandse honingbijen voor een betere biodiversiteit? Informeer naar de Honey Highway Mix voor uw gemeente! Neem contact op met Lubbe Lisse via info@lubbelisse.nl of bel ons direct.


Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte

U kunt onze brochure natuurlijk bij ons aanvragen.
Graag komen wij ook bij u langs voor een persoonlijke toelichting op onze producten en werkwijze.

Typ bovenstaande code over.