Geschiedenis Lubbe Lisse

Het was in het jaar 1900 dat de 23-jarige Gerardus Johannes Lubbe Thzn., tuinder van beroep, het besluit nam zich als zelfstandig ondernemer te vestigen aan de Terweeweg in Oegstgeest. In de beginjaren was de verkoop van bloem- en groentegewassen, de detailhandel van zaden en veredelen van narcissen zijn dagelijkse bezigheid. Rond 1920 verlegde hij zijn focus meer richting de bloembollen en legde daarmee de basis van het huidige bedrijf G. Lubbe & Zn BV in Lisse. Dat was toen. En in de eeuw van oneindig veel ervaring en bijzonder veel vakkennis die volgde, heeft het familiebedrijf zich geheel toegelegd op het kweken en verhandelen van bloembollen en vaste planten.

Creativiteit en enthousiasme in honderd jaar kennis en ervaring. All in one, zogezegd. G. Lubbe & Zn. in Lisse heeft zich daarmee goed geworteld in zowel de Nederlandse als ook de buitenlandse landscaping. Inmiddels is alweer de vierde generatie in ons bedrijf werkzaam. Met hen is Lubbe Lisse vandaag de dag te omschrijven als een bedrijf met mensen die weten waar ze over praten; een servicegericht bedrijf dat de groenomgeving zoveel mooier, fleuriger en kleurrijker weet te maken.

 

Neem contact op

Heeft u vragen over onze producten? Wilt u advies over meer kleur in openbare ruimtes? Onze groenspecialisten helpen u graag. 

Naar contact

G. Lubbe & Zoon BV
 

Telefoon + 31 252 22 47 77
Email info@lubbelisse.nl
Adres Akervoorderlaan 5
2161 DP Lisse

Advies nodig of meer weten over onze kleurrijke producten?

Vul het formulier in en wij nemen graag contact met u op.

Via email

Anti-spam
Typ bovenstaande code over.

Advies nodig of meer weten over onze kleurrijke producten?

Vul het formulier in en wij nemen graag contact met u op.