Bloembollen bestellen: bestrijd de eikenprocessierups in 2020

Lubbe Lisse heeft allerlei soorten bloembollen en mengsels voor het aankomende seizoen op voorraad. Zo ook het EPR-mengsel dat wij zeer aanraden als hulpmiddel bij het bestrijden van de eikenprocessierups. Wilt u in het voorjaar van 2020 minder last van deze rups? Zorg dan dat u dit mengsel opneemt in uw bestelling voor het nieuwe plantseizoen!

Mengsel om overlast eikenprocessierups in 2020 te beperken

Naast veel vogelsoorten die deze rups als een lekkernij zien, voeden ook larven van de sluipvlieg, sluipwesp en gaasvlieg zich graag aan de eikenprocessierupsen. Om deze larven in de tuin te krijgen, is het belangrijk dat er veel bloemen aanwezig zijn. De volwassen insecten zijn namelijk afhankelijk van stuifmeel en nectar, die de bloemen in uw gazon afgeven.

Onze Mix EPR (eikenprocessierups) is geschikt voor de ondersteuning van levensbehoeften van deze natuurlijke vijand. Hierdoor vermindert u het aantal rupsen en dus vanzelfsprekend ook de overlast van de rups. En dat allemaal dankzij het planten van mooie bloemen – welke uw openbaar groen ook nog eens flink opfleuren.

Kies voor natuurlijke (baby-)vijanden en bestel het EPR-mengsel

Wacht niet te lang en neem alvast maatregelen tegen de eikenprocessierups voor volgend jaar. Bestel naast uw (vaste)bloembollen ook het EPR mengsel. Zo kiest u voor een natuurlijke bestrijder én levert u ook nog eens een bijdrage aan de biodiversiteit in uw omgeving.

Neem contact op met Lubbe Lisse voor meer beplantingsadvies

Heeft u vragen over onze mengsels? Of meer advies nodig over het natuurlijk bestrijden van de eikenprocessierups in 2020? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Bekijk ook deze video van RTL Nieuws over waarom de rups het zo naar zijn zin heeft in Nederland.


Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte

U kunt onze brochure natuurlijk bij ons aanvragen.
Graag komen wij ook bij u langs voor een persoonlijke toelichting op onze producten en werkwijze.

Typ bovenstaande code over.