Over Lubbe Lisse

Creatief enthousiasme in 100 jaar kennis en ervaring

Creatieve combinaties van het aanplanten van bloembollen en vaste planten met een kleurrijk resultaat in het openbaar groen. Lubbe Lisse is al meer dan een eeuw de specialist voor overheidsinstellingen, scholen, universiteiten, themaparken en nog veel meer prachtige locaties in Nederland, maar ook daarbuiten. Met het machinaal planten van onze bloembollenmengels gaat Lubbe Lisse voor een optimaal groei- en bloeiresultaat in de openbare ruimte. 

Specialist in groenvoorziening

De dienstverlening van Lubbe Lisse is gespecialiseerd op het soms lastig begaanbare terrein van de landscaping voor overheidsinstellingen en groenvoorzieners. Lastig -voor ons maar een relatief begrip-, omdat geen situatie gelijk is. Afhankelijk van klimaat, zon- of schaduwligging, grondsoort of waterhuishouding worden door ons veelal op maat gesneden oplossingen geleverd. Dat betekent dus niet alleen het leveren van plantmateriaal, maar ook het begeleiden en persoonlijk adviseren van opdrachtgevers met plant- en onderhoudsadviezen.

Geschiedenis Lubbe Lisse

Het was in het jaar 1900 dat de 23-jarige Gerardus Johannes Lubbe Thzn., tuinder van beroep, het besluit nam zich als zelfstandig bloemist te vestigen. Hij legde daarmee de basis van het huidige bedrijf G. Lubbe & Zn BV in Lisse. Dat was toen. En in de eeuw van oneindig veel ervaring en bijzonder veel vakkennis die volgde, heeft het familiebedrijf zich geheel toegelegd op het kweken en verhandelen van bloembollen en vaste planten.
Creativiteit en enthousiasme in honderd jaar kennis en ervaring. All in one, zogezegd. G. Lubbe & Zn. in Lisse heeft zich daarmee goed geworteld in zowel de Nederlandse als ook de buitenlandse landscaping. Inmiddels is alweer de vierde generatie in ons bedrijf werkzaam. Met hen is Lubbe Lisse vandaag de dag te omschrijven als een bedrijf met mensen die weten waar ze over praten; een servicegericht bedrijf dat de groenomgeving zoveel mooier, fleuriger en kleurrijker weet te maken.

Wij werken voor

Neem contact op

Heeft u vragen over groenvoorziening of het aanleggen van groen in openbare ruimtes? Onze groenspecialisten helpen u graag. 

Neem contact met ons op

G. Lubbe & Zoon BV
 

Telefoon + 31 252 22 47 77
Email info@lubbelisse.nl
Adres Akervoorderlaan 5
2161 DP Lisse

Biologische bloembollen

Kwaliteit is een keuze

Biologische bloembollen dragen bij aan het creëren van een gezond milieu. Door de biologische manier van telen, ontstaat er een gezonde voedselbron voor diverse insecten. Om de teelt van biologische geteelde bloembollen te stimuleren en zo het aanbod te vergroten, zijn wij onder auspiciën van SKAL (het Europese controle orgaan voor biologische producten) en in samenwerking de Nederlandse biologische bloembollentelers, een meerjarig biologisch bloembollen programma gestart.
 

Als onderdeel van dit programma bieden wij onze Bee S kal Mix aan. Dit bloembollen mengsel bestaat voor 100% uit biologisch geteelde bloembollen en helpt o.a. vlinders en bijen aan meer gezonde kal. (kaloriën).

Advies nodig?

Wij komen graag op locatie kijken om vrijblijvend de mogelijkheden met u door te nemen.

Via email

Via telefoon