Over Lubbe Lisse

Creatief enthousiasme in 100 jaar kennis en ervaring

Creatieve combinaties van het aanplanten van bloembollen en vaste planten met een kleurrijk resultaat in het openbaar groen. Lubbe Lisse is al meer dan een eeuw de specialist in het verzorgen van totaalconcepten en het machinaal planten van bloembollen voor overheidsinstellingen, scholen, universiteiten, themaparken en nog veel meer prachtige locaties in Nederland, maar ook daarbuiten. Met het machinaal planten van onze bloembollenmengels gaat Lubbe Lisse voor een optimaal groei- en bloeiresultaat in de openbare ruimte. 

Specialist in groenvoorziening

De dienstverlening van Lubbe Lisse is gespecialiseerd op het soms lastig begaanbare terrein van de landscaping voor overheidsinstellingen en groenvoorzieners. Lastig -voor ons maar een relatief begrip-, omdat geen situatie gelijk is. Afhankelijk van klimaat, zon- of schaduwligging, grondsoort of waterhuishouding worden door ons veelal op maat gesneden oplossingen geleverd. Dat betekent dus niet alleen het leveren van plantmateriaal, maar ook het begeleiden en persoonlijk adviseren van opdrachtgevers met plant- en onderhoudsadviezen.

 

Neem contact op

Heeft u vragen over groenvoorziening of het aanleggen van groen in openbare ruimtes? Onze groenspecialisten helpen u graag. 

Neem contact met ons op

G. Lubbe & Zoon BV
 

Telefoon + 31 252 22 47 77
Email info@lubbelisse.nl
Adres Akervoorderlaan 5
2161 DP Lisse

Advies nodig?

Wij komen graag op locatie kijken om vrijblijvend de mogelijkheden met u door te nemen.

Via email

Typ bovenstaande code over.

Via telefoon

Typ bovenstaande code over.